TERMENI SI CONDITII

Activitatea de pe domeniul www.mentoreasa.ro, ii apartine firmei  S.C. ALSIAL TREND S.R.L., denumita in continuare „Prestator”, avand avand urmatoarele date de identificare: RO 29148740, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J40/11484/2011, cu sediul in Str. Nucului, nr.61, Bucuresti, sector 3.

Termenii si conditiile de mai jos sunt valabile pentru domeniul www.mentoreasa.ro.

Prestator – S.C. ALSIAL TREND S.R.L.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Prestator (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Prestator si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site-urile Prestatorului, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite utilizatorului  transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client si istoricul din Site

Site – domeniul www.mentoreasa.ro.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Client prin care Clientul transmite Prestatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.

Servicii – orice serviciu, inclusiv abonamentele, documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator, Clientului prin mijloacele mentionate pe site, ca urmare a confirmarii unei comenzi.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Servicii pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Prestator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Prestator si Client, fara prezenta fizica simultana a Prestatorului si a Clientului. Contractul este reprezentat de acesti termini si conditii.

Continut

 • toate informatiile de pe Site-ul mentionat mai sus care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Clientului de catre Prestator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Prestator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Prestatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Prestator, sau alte date privilegiate ale acestuia

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Serviciu de catre Prestator, Clientului, prin utilizarea modalitatilor de plata afisate pe site inclusive prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Prestator, indiferent de modalitatea de livrare.

Continut:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea oricarui dispozitiv electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR de catre mentoreasa.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre mentoreasa.ro UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta.
 • date referitoare la mentoreasa.ro sau alte date privilegiate ale site-ului.

Cont: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

Newsletter / Alerta – mijlocul de informare exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra informatiilor site-ului.

CONDITII GENERALE

Site-ul mentoreasa.ro cuprinde videoclipuri, texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc. care constituie “continutul” site-ului. Orice persoana care acceseaza acest site trebuie sa citeasca si sa respecte acesti „Termeni si conditii” prezentati in continuare, inainte de oricare activitate pe site. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.mentoreasa.ro reprezinta acceptul dumneavoastra, fara limitari sau rezerve, a prezentilor „Termeni si conditii”.

www.mentoreasa.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa schimbe, sa corecteze, sa modifice, sa adauge si/sau sa retraga in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari le vor inlocui sau se vor adauga  termenilor din trecut si se vor aplica tuturor membrilor mentoreasa.ro in 24 de ore de la schimbare, acestia fiind respunzatori pentru verificarea frecventa a acestei pagini. In situatia in care, utilizatorii nu sunt de acord cu noile schimbari, aduse termenilor si conditiilor pot renunta la utilizarea serviciilor site-ul mentoreasa.ro fara nicio obligatie din partea oricareia dintre parti.

DESCRIERE SITE

www.mentoreasa.ro este un site web care cuprinde materiale video si text din Marketing Online, pentru membrii intregistrati, abonati ai site-ului dar si pentru vizitatori. Videoclipurile, textele si pozele ofera informare din domeniul Marketing Online. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor unele gratuit, altele in urma unei platii.

Site-ul www.mentoreasa.ro ofera pareri proprii ale creatorilor de continut, iar utilizatorul isi asuma orice decizie de a folosi aceste informatii. Creatorii continutului nu pot fi facuti raspunzatori pentru orice dauna provocata utilizatorilor/ cititorilor site-ului prin folosirea informatiilor prezentate. Folosirea oricarei informatii de pe site se face pe propria raspundere iar www.mentoreasa.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele efecte negative. Utilizatorul intelege ca orice informatie prezentata pe site sau pe retelele de socializare care apartin site-ului, sunt opinii si viziuni personale, iar utilizatorul este singurul responsabil de cum le utilizeaza.

SERVICII OFERITE

Site-ul www.mentoreasa.ro ofera materiale video, text cu opinia si viziunea creatorilor de continut despre Marketing Online. Materialele sunt gratuite sau cu plata.

Serviciile cu plata sunt sub forma de cursuri online video sau text, disponibile pe platforma www.mentoreasa.ro.

Materialele cu plata pot fi accesate doar de membri care fac dovada platii.

Toate materialele sunt disponibile ONLINE si nu pot fi copiate sau descarcate decat cu acordul creatorilor.

Site-ul www.mentoreasa.ro prin firma reprezentata de acesta, este raspunzator strict de continut gasit pe acest site si pentru nicio alta platforma.

Accesul la materialele de pe site este valabil pana la incheierea activitatii.

Plasarea unei comenzi pe site-ulwww.mentoreasa.ro presupune ca esti de acord cu termenii si conditiile site-ului, ca ai citit, ai inteles si ca esti de acord cu tot ce scrie pe site.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, social media) prin care Prestatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).
Pentru motive justificate, Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica Serviciile din Comanda. Daca modifica Serviciile din Comanda, va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Prestatorului, la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre Prestator si Client in momentul primirii de catre Client de la Prestator sau Procesatorul de plata, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a platii.
Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Prestator pe Site vor sta la baza Contractului.

POLITICA DE ACCES LA INFORMATII

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui utilizator/Client care doreste sa parcurga materialele puse la dispozitie pe site. Pentru motive justificate Prestatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Prestatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul se poate adresa Prestatorului, la adresa contact@mentoreasa.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.

Comunicarea cu Prestatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea „CONTACT” din Site. Prestatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Prestatorul poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Prestatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp.

Toate tarifele aferente Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

In cazul platilor online Prestatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Serviciile furnizate de Prestator nu sunt servicii pe suport material (CD / DVD sau de alta natura).  Achizitia unui curs ofera  Clientului accesul la cursul comandat direct online, pe site-ul www.mentoreasa.ro. Accesul la Serviciile achizitionate va fi efectiv doar dupa confirmarea platii contravalorii acestora.

Clientul isi asuma ca serviciile achizitionate sunt opinii personale ale Prestatorului si acesta NU poate fi facut responsabil pentru cum foloseste/ aplica Clientul serviciile achizitionate si nici de rezultatele obtinute de Client.

Clientul isi declara, intelege si isi asuma ca prin comanda pe site-ul www.mentoreasa.ro are acces la informatii sub forma de cursuri, insa pentru aplicarea practica a informatiilor detine capacitatea de exercitiu al activitatilor de trading. Clientul este exclusiv responsabil de cum

CUM COMAND UN CURS SAU SERVICIU PE SITE-UL CURSURIFOREX.RO?

Alege cursul dorit si apasa butonul „Comanda acum”.

Vei fi redirectionat/a pe pagina specifica cursului ales, unde trebuie sa apesi butonul „Adauga in cos”.

La urmatorul pas, cursul se afla deja in cosul de cumparaturi.

 • Daca ai un cod de reducere, il poti adauga in campul special „Cod promotional” si apoi apasa butonul „Aplica cupon”. Dupa aplicarea cuponului, pretul va fi actualizat si poti merge la „Finalizare comanda”.
 • Daca nu ai un cod de reducere, mergi direct la „Finalizare comanda”.

In cazul in care nu poti sa adaugi produsul in cos, inseamna ca el exista deja in cos, asa ca te rugam sa dai click pe iconita cos din meniu.

In pagina de finalizare a comenzii vei putea introduce datele specifice contului tau si iti vei crea numele de utilizator si parola cu care te vei putea conecta ulterior in contul tau. Daca ai deja un cont, te rugam sa te autentifici si apoi a plasezi comanda.

Citeste termenii si conditiile, iar apoi apasa butonul „Plaseaza comanda”.

Daca ai ales modalitatea de plata cu cardul, odata apasat butonul „Plaseaza comanda”, vei fi redirectionat/a pe pagina procesatorului nostru de plati, Mobilpay. Poti efectua plata securizata, cu orice card Visa sau MasterCard.

Introdu datele de plata cerute si alege „Platesc in siguranta”.

Daca ai ales modalitatea de prin transfer bancar, te rugam sa faci plata in contul indicat in emailul de confirmare si apoi sa trimiti o dovada a platii la adresa de email contact@mentoreasa.ro.

POLITICA DE LIVRARE

In maxim 24 de ore de la confirmarea platii, clientul va primi acces la serviciile achitionate.

Accesul la cursuri se face pe site. Imediat ce comanda este aprobata, utilizatorul va putea sa intre in contul de client si sus in meniu ii va aparea „ACCESEAZA CURSURILE”. Dand click pe cursul achizionat, se va deschide accesul la materiale. In cazul in care apar dificultati, utilizatorul se poate adresa prestatorului in scris, la adresa contact@mentoreasa.ro.

POLITICA DE RETURNARE

Legea in vigoare ofera oricarui cetatean dreptul de a se retrage dintr-un contract incheiat la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia, fara justificarea deciziei si fara alte costuri in afara celor prevazute de lege. Totusi, aceasta prevedere nu se aplica in cazul serviciilor de care Clientul beneficiaza imediat si integral, al celor cu continut digital, nefurnizate pe suport material sau personalizate in mod clar pentru Client, asa cum sunt serviciile oferite de www.mentoreasa.ro.

Cu toate acestea, mentoreasa.ro ofera posibilitatea Clientului sa ceara si sa primeasca banii inapoi daca in termen de 14 de zile de la achizitia cursului si clientul considera ca nu este multumit de informatiile primite.

In cazul in care Clientul doreste sa i se restituie banii inapoi, are la dispozitie 14 zile mentionate mai sus sa trimita o solicitare scrisa in acest sens pe adresa contact@mentoreasa.ro.

Solicitarea trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru validarea returnarii banilor:

 • sa fie trimisa in termen de 14 de zile de la prima comanda.
 • sa contina numele, prenumele, adresa de email asociata Contului sau pe www.mentoreasa.ro
 • un extras de cont, care sa contina confirmarea codului sau IBAN (fara nicio alta informatie legata de solduri si tranzactii bancare) si sa valideze astfel ca este detinatorul de drept al acelui cont bancar.

Dupa transmiterea acestei solicitari, Prestatorul se obliga sa returneze Clientului contravaloarea serviciului achizitionat in termen de 15 zile lucratoare de la momentul solicitarii primite de la Client. In orice alt caz, nu se va returna Clientului contravaloarea serviciului achizitionat.

Modalitatea de restituire va fi prin transfer bancar sau direct prin procesatorul de plati, in contul din care s-a facut plata abonamentului.

Prevederile de mai sus sunt valabile DOAR la prima achizitie pe www.mentoreasa.ro.

In temeiul celor descrise anterior, Clientul nu va avea dreptul de retragere dupa expirarea celor 14 zile de la momentul primei achizitii. Astfel, daca Clientul vrea sa primeasca banii inapoi dupa expirarea celor 14 zile mentionate mai sus, Prestatorul nu va restitui suma platita de acesta.

Prin acceptarea prezentului Document de catre Client, Clientul isi da acordul expres sa beneficieze de Serviciile Prestatorului imediat dupa efectuarea si confirmarea de primire a platii, si de asemenea, ca renunta in mod expres la dreptul de retragere din Serviciul achizitionat dupa expirarea celor 14 zile de la momentul primei achizitii.

CUM COMAND UN CURS SAU SERVICIU PE SITE-UL MENTOREASA.RO?

Alege cursul dorit si apasa butonul „Comanda acum”.

Vei fi redirectionat/a pe pagina specifica abonamentului ales, unde trebuie sa apesi butonul „Adauga in cos”.

La urmatorul pas, cursul se afla deja in cosul de cumparaturi.

 • Daca ai un cod de reducere, il poti adauga in campul special „Cod promotional” si apoi apasa butonul „Aplica cupon”. Dupa aplicarea cuponului, pretul va fi actualizat si poti merge la „Finalizare comanda”.
 • Daca nu ai un cod de reducere, mergi direct la „Finalizare comanda”.

In cazul in care nu poti sa adaugi produsul in cos, inseamna ca el exista deja in cos, asa ca te rugam sa dai click pe iconita cos din meniu.

In pagina de finalizare a comenzii vei putea introduce datele specifice contului tau si iti vei crea numele de utilizator si parola cu care te vei putea conecta ulterior in contul tau. Daca ai deja un cont, te rugam sa te autentifici si apoi a plasezi comanda.

Citeste termenii si conditiile, iar apoi apasa butonul „Plaseaza comanda”.

Daca ai ales modalitatea de prin transfer bancar, te rugam sa faci plata in contul indicat in emailul de confirmare si apoi sa trimiti o dovada a platii la adresa de email contact@mentoreasa.ro. 

FACTURARE – PLATA

Preturile Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.mentoreasa.ro sunt exprimate in LEI, conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Prestatorul va emite o factura pentru Serviciile achizitionate pe platforma www.mentoreasa.ro , obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Clientului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin acceptarea conditiilor site-lui si plasarea unei comenzi pe site-ul www.mentoreasa.ro, cumparatorul isi asuma ca este major si plateste cu cardul propriu sau din contul propriu. In cazul in care se face plata folosind cardul sau contul bancar al altei persoane, diferita de cea pe al carei nume este plasata comanda, Cumparatorul declara si isi asuma ca a obtinut acordul posesorului cardului sau contului de a face plata cursurilor.

Cumparatorul isi asuma ca este in deplinatatea facultatilor mintale, intelege si este de acord cu termenii si conditiile de pe site-ul www.mentoreasa.ro.

Prin aceasta modalitate de comunicare Clientul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a comenzilor emise pe site-ul www.mentoreasa.ro.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) pe email, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@mentoreasa.ro

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului nu vor fi accesibile Prestatorului si nici nu vor fi stocate de catre Prestator sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul; va fi informat, anterior introducerii datelor.

In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Clientului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex. sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

RASPUNDERE

Prestatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru rezultatele clientului in urma achizitionarii serviciilor. Site-ul www.mentoreasa.ro si materialele aferente pot fi folosite  fara garantii de niciun fel. Utilizatorii / Clientii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea serviciilor se face pe propriul risc.

Prestatorul nu garanteaza ca utilizarea serviciilor va fi neintrerupta, disponibila permanent, fara erori sau ca va raspunde in orice moment cerintelor sau exigentelor individuale ale Utilizatorilor / Clientilor sau de orice alte defecte in Serviciile oferite. De asemenea, Prestatorul nu ofera nicio garantie si nu isi asuma responsabilitatea pentru conectivitatea si disponibilitatea Serviciilor.

Prestatorul nu garanteaza si nu asigura acuratetea, veridicitatea, caracterul complet sau incomplet al informatiilor prezentate pe Site. Implicarea sau neimplicarea Prestatorului in ceea ce priveste oricare dintre informatiile incluse pe Site nu poate avea semnificatia acceptarii sau sustinerii respectivei informatii. Prestatorul nu poate raspunde si nu poate fi tras la raspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu cauzat ca urmare a increderii sau neincrederii in informatiile oferite de Prestator.

Prestatorul nu va raspunde si nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de daune, fie directe, indirecte, speciale, generale, compensatorii, in consecinta si/sau incidentale, rezultate din activitatea desfasurata de catre Utilizator / Client sau de oricine altcineva in legatura cu utilizarea www.mentoreasa.ro, inclusiv de comunicarea sau intalnirea cu alti Utilizatori / Clienti, in afara Site-ului sau prin intermediul acestuia. Prestatorul nu are nici o responsabilitate fata de orice promisiuni ori angajamente asumate de catre oricare dintre Utilizatori / Clienti, precum si actiuni sau inactiuni rezultate din acestea.

Prestatorul garanteaza Utilizatorului / Clientului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in oricare alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Prestatorului, fara acordul scris al acesteia.

Prestatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificate oricand de catre Prestator, acestea fiind opozabile Clientilor / Utilizatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin utilizarea informatiilor din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

In calitate de Client, esti de acord ca, in niciun caz, nu vom fi raspunzatori pentru orice daune directe, indirecte, exemplare sau accidentale din utilizarea site-urilor sau a serviciilor noastre. In plus, nu suntem responsabili pentru daune in legatura cu (I) orice echipament tehnologic, eroare, omisie, stergerea datelor, defectiune, intarzierea informatiilor, virus informatic sau erori de sistem; (II) pierderea de venituri, profituri, afaceri, economii, fonduri de economii, esecul performantei; si (III) furtul unei terte parti, distrugerea, accesul neautorizat sau utilizarea informatiilor proprietatii tale intelectuale.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 190 din 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Prestatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Prin „date cu caracter personal” se înțelege orice informație privind o persoană fizică identificată și, respectiv, o persoană juridică: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon, datele de identificare ale persoanei fizice, respectiv juridice (CNP/CUI/CIF), IP, datele contului bancar, date generale despre website-ul şi businessul Utilizatorului/Clientului.

Modalitățile de colectare a datelor personale utilizate de website-ul www.mentoreasa.ro sunt prin intermediul formularelor de plasare comandă, formularului de contact și formularului de abonare la newsletter. Scopul colectării acestor date cu caracter personal constă în gestiunea economico-financiară, facturare (refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării comenzilor), informarea Clienţilor/Utilizatorilor privind evoluţia şi starea comenzilor plasate, servicii de comunicaţii electronice (trimiterea confirmării comenzilor, trimiterea de newslettere și alte buletine informative etc.).

 

În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la serviciile achizitionate;
– trimiterea de oferte, Newsletter-e si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
– de acceptare si adaugare in comunitatea privata CFX de pe platforma Echofin.

Prin completarea datelor in formularul de Creare Profil si/sau Finalizare Comanda, Clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Prestatorului si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 190 din 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de email contact@mentoreasa.ro va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 190 din 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 190 din 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

De asemenea, Prestatorul poate furniza datele cu caracter personal ale Clientului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care Prestatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata  Serviciilor.

Informatiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

În general, stocăm informații despre tine atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu mai mult de 5 ani daca nu suntem obligați din punct de vedere legal.  In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii. In cazul in care esti un angajat al companiei, datele tale vor fi pastrate pe o perioada de 75 ani, conform Codului Muncii

In materialele noastre video/imagine care cuprind captura de ecran de pe site, poate aparea numele de utilizator pe care il folosesti pe platforma noastra. Prin prezentul acord, ne oferi acceptul de a folosi in materialele noastre video, foto, numele tau de utilizator.  In cazul in care nu doresti ca user-ul tau sa apara in materialele noastre publice, poti solicita acest lucru la adresa de email contact@mentoreasa.ro .

Acest site foloseste Cookies. Prin acceptarea acestor termeni si conditii ai luat la conostinta politica noastra de folosire a cookies, descrisa aici.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Site-ul contine proprietate intelectuala detinuta de prestator, incluzand, fara limitare, materiale video/ text/ grafice, marci comerciale, drepturi de autor, informatii de proprietate si alte proprietati intelectuale precum site-urile mai sus mentionate. Nume, logo, toate desenele, textul, grafica, poze, alte fisiere, precum si selectia si aranjarea acestora. Poti vizualiza, printa si/sau descarca o copie a materialelor de pe aceste site-uri pe un singur computer exclusiv pentru uz personal, informativ, necomercial, cu conditia sa pastrezi intact toate drepturile de autor. Nu ai dreptul sa modifici, sa publici, sa transmiti, sa participi la transferul sau vanzarea, sau sa creezi cursuri derivate, sa distribui, sa afisezi, sa reproduci sau sa efectuezi, sa exploatezi in orice mod, in orice format, orice continut al site-urilor proprietatea intelectuala sau partial fara acordul nostru scris prealabil. Ne rezervam dreptul de a-ti dezactiva imediat contul de pe site-urile noastre, fara ramburs, daca esti surprins ca incalci aceasta politica de proprietate intelectuala.

RESURSE PENTRU TERTI

Site-ul poate contine linkuri catre resurse si site-uri web ale unor terti. Recunosti si esti de acord ca nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru disponibilitatea, acuratetea, continutul sau politicile site-urilor sau resursele tertilor. Link-urile catre astfel de site-uri web sau resurse nu implica nicio raspundere din partea noastra. Recunosti responsabilitatea exclusiva si iti asumi toate riscurile care decurg din utilizarea acestor site-uri web sau resurse.

DESPAGUBIRI

Ne vei garanta că nu răspundem pentru si impotriva oricaror pierderi, daune, decontari, datorii, costuri, taxe, evaluari si cheltuieli, precum si cererile tertilor si cauzele actiunii, inclusiv, fara limitare, onorariile avocatilor, care apar din orice incalcare de catre tine a oricaruia dintre acesti termeni si conditii sau orice utilizare de catre tine a site-urilor.

Ne vei oferi asistenta, fara taxe, pe care o putem solicita in legatura cu o aparare, inclusiv, fara a se limita la aceasta, oferindu-ne informatii, documente, inregistrari si acces dupa cum consideram necesar. Nu vei solutiona vreo reclamatie de la orice terta parte sau aparare fara acordul nostru scris prealabil.

In niciun caz noi nu vom fi raspunzatori fata de nicio parte pentru niciun tip de daune directe, indirecte, accidentale sau consecinte pentru orice utilizare sau dependenta a site-urilor noastre sau de continutul acestora. Esti de acord ca ne eliberezi de orice reclamatie, inclusiv cele legate de pierderi personale sau afaceri, aplicarea sau interpretarea gresita a informatiilor, sau orice alte pierderi sau probleme.

AFLIATI

Participarea si relatiile tale comerciale cu orice afiliat, persoana fizica sau juridică care se gaseste pe sau prin intermediul site-urilor noastre web, toate conditiile de achizitie, conditiile, reprezentarile sau garantiile asociate platii, rambursarilor si/sau livrarea referitoare la achizitia ta sunt numai intre tine si comerciant. Esti de acord ca nu vom fi raspunzatori pentru pierderi, daune, rambursari sau alte chestiuni de orice fel care au aparut ca urmare a unor astfel de relatii cu un comerciant.

Nu avem nicio responsabilitate sau raspundere pentru aceste politici independente ale companiilor de procesare a platilor si ale comerciantilor. In plus, atunci cand efectuezi anumite achizitii prin intermediul site-urilor noastre sau al continutul acestora, este posibil sa fii supus termenilor si conditiilor suplimentare ale unei companii de procesare a platilor, comerciantului sau ale noastre care se aplica in mod specific achizitiei tale. Pentru mai multe informatii referitoare la un comerciant si la termenii si conditiile acestuia care se pot aplica, acceseaza site-ul web al comerciantului si da click pe linkurile sale de informatii sau contacteaza direct comerciantul.

Ne eliberezi pe noi, afiliatii nostri, persoane fizice sau juridice de procesare a platilor cu care colaborăm si comerciantii de orice daune pe care le suferi si esti de acord sa nu revendici niciun fel de daune morale și/sau materiale impotriva noastra sau a acestora, care rezulta din achizitia ta prin utilizarea site-urilor noastre web sau a continutul acestora.

LEGEA APLICABILA; MEDIERE

Prezentul acord va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legile statului roman, indiferent de principiile conflictului de lege ale acestuia. Daca un litigiu nu este rezolvat mai intai printr-o negociere de buna-credinta intre partile care au fost de acord cu acest contract, orice controversa sau disputa la acest acord va fi inaintata unui mediator. Medierea va avea loc in termen de nouazeci (90) de zile de la data cererii initiale si va avea loc in Bucuresti, Romania, sau prin  mijloace de comunicare la distanta (Skype, telefon etc.). Partile vor coopera in timpul procesului de mediere pentru a se asigura ca procedura de mediere este finalizata in perioada de nouazeci (90) de zile.

În cazul în care rezolvarea eventualelor litigii nu este posibilă pe cale amiabilă, părţile se vor adresa instanţelor judecătoreşti competente din București, România.

In cazul in care o instanta considera ca orice termen, dispozitie, pact sau conditie din prezentul acord este invalid, nul sau inexecutabil, restul acordului va ramane in vigoare si nu va fi in niciun caz afectat sau invalidat.

INTREGUL ACORD; RENUNTARE

Acest contract constituie intregul acord intre tine si noi, referitor la conditiile de utilizare ale site-urilor noastre si inlocuieste toate acordurile verbale și/sau scrise anterioare dintre noi.

 

AVERTISMENT

Prin utilizarea, https://www.mentoreasa.ro si orice alte retele de socializare care apartin de noi, toti vizitatorii, sunt legati de acest avertisment. Termenii „noi”, „noastre”, „nostru”, „noastra” se refera la www.mentoreasa.ro.

Iar termenul de „utilizator”, „vizitator”, „vizitatorii” se refera la tine. Accesarea acestor site-uri constituie o utilizare a site-urilor si accepti avertismentele furnizate aici. Nu oferim nicio declaratie sau garantie ca informatiile furnizate, indiferent de sursa sau continutul lor, sunt corecte, complete, fiabile, actuale sau fara erori.

Nu ne asumam nicio raspundere pentru niciun fel de inexactitate, și/sau eroare a continutului. Prin participarea si/sau citirea acestui site web si/sau a altor surse, inclusiv, dar fara a se limita la articole, e-mail, videoclipuri, webinarii live și/sau înregistrate, recunosti ca nu putem garanta rezultatul serviciilor si/sau recomandarile din continut si orice comentarii pe care le facem sunt pareri si opinii personale.

Prin participarea la / citirea continutului nostru, confirmi / recunoști ca noi si reprezentantii noștri nu sunt consilieri financiari, iar serviciile sau informatiile furnizate aici nu inlocuiesc serviciile profesionistilor autorizati. Orice informatie continuta aici este doar o opinie personal, împărtășită in scop informativ si nu ar trebui sa fie considerata consiliere fiscala, legala sau de investitii. O parere / opinie despre o companie, paritate, marfuri, criptomonede sau orice alt instrument financiar derivat nu este o indicatie și/sau sfat pentru a cumpara sau a vinde acel instrument. Esti de acord ca noi nu vom fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune de orice natura rezultate sau care decurg din includerea, dar fara a se limita la; daune directe, indirecte, accidentale, neglijente, consecinte sau exemple care apar in urma utilizarii corespunzatoare sau necorespunzatoare a serviciilor noastre. Esti de acord ca utilizarea serviciilor noastre este pe propriul tau risc. Prin utilizarea serviciilor, recunosti ca noi nu oferim garantii cu privire la rezultat, nu exista nicio garantie pentru imbunatatirea abilitatilor tale de interpretare a piețelor de tranzacționare , și/sau orice alt fel de rezultat.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru tranzactionare, pentru monitorizarea platformelor de tranzactionare si pentru introducerea de tranzactii si aplicarea informatiilor.

Recunosti ca noi nu facem nicio declaratie cu privire la profiturile viitoare, rezultate, profitabilitatea potentiala sau pierderea de orice fel care ar putea fi obtinuta ca urmare a utilizarii site-urilor web, a videoclipurile, produselor sau serviciilor noastre. Testimonialele / marturiile, castigurile sau potentialele castiguri prezentate prin intermediul site-urilor noastre, al videoclipurilor, webinarii live și/sau înregistrate, si/sau al serviciilor noastre sunt doar exemple de ceea ce ar putea fi posibil.

Nu poate exista nicio asigurare cu privire la un anumit rezultat financiar bazat pe utilizarea videoclipurilor si/sau serviciilor noastre. Daca ai nelamuriri cu privire la acest Disclaimer, te rog sa ne trimiti un e-mail la: contact@mentoreasa.ro

Actualizat: Februarie 2022

Materialele prezentate pe site-ul www.mentoreasa.ro au scop educational, fiecare persoana fiind responsabila de aplicarea acestora.